четвер, 16 січня 2020 р.

«Вам у віках судилося безсмертя»
На вшанування Дня пам'яті захисників Донецького аеропорту та усіх загиблих воїнів, які стали прикладом відваги, гідності і справжньої сили духу, в Жовківській ЦРБ відбулася година пам’яті «Вам у віках судилося безсмертя».
Ведуча заходу Наталія Химиця надала коротку довідку про боїміж українськими військовиками та проросійськими збройними угрупуваннями за встановлення контролю над Донецьким летовищем, а перегляд уривка з документального фільму «Бій за Донецький аеропорт» показав мужність та героїзм «кіборгів».

Емоційний, щирий виступ учасника АТО Володимира Басая про бойовий досвід, дружбу, відносини з мирним населенням, життя після повернення додому не залишив нікого байдужим.


Начальник відділу культури, молоді і спорту Ольга Калиновська спонукала учасників заходу до активного обговорення подій на Сході.
Про одного з «кіборгів», молодшого сержанта військового медика 80-ї окремої аеромобільної бригади Ігоря Зінича, нагородженого посмертно орденом «Народний Герой України» та снайпера, розвідника, сапера із позивним «Баррет» Юрія Луговського, які виявили особливу відвагу та віддали своє життя за Україну, розповіла Дарія Висоцька.
Директор Жовківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віра Кожушко проінформувала про учасників бойових дій на Сході України – жителів Жовківщини.
Присутні вшанували пам’ять всіх загиблих українських воїнів хвилиною мовчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар