пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Увага !!! Книжкові новинки!!!(Бібліографічний огляд нових надходжень літератури у фонд Жовківської ЦРБ для дорослих)
Василь Шкляр — один із найвідоміших, читаних і «містичних» сучасних письменників, «батько українського бестселера» за  роман «Залишенець. Чорний ворон». Пропонуємо Ваші увазі такі романи літератора, як  "Елементал", «Кров кажана», «Тінь сови».
Шкляр, Василь.
Елементал [Текст] : роман / Василь Шкляр. - Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. - 224 с.



У романі "Елементал " письменник відтворив свій досвід перебування в "гарячих точках". Розповідає про українця, вояка Французького іноземного легіону, який отримує смертельно небезпечне завдання вивезти із заблокованої Чечні дочку генерала,  на яку полюють російські спецслужби. Чи вдасться йому, уникнувши числених небезпек, вижити і знайти дівчину? Хто вона насправді ?
Шкляр, Василь.
Кров кажана [Текст] : роман / Василь Шкляр. - Х. : Клуб Сімейного дозвілля, 2013. - 272 с.



Містичний кримінальний роман у стилі Квентіна Тарантіно про розслідування вбивства . Роман написано від імені жінки. Головна героїня роману Анастасія - жінка, яка жадає чоловіків і отримує від фізичної близькості неймовірне задоволення . Навіть на свого слугу карлика-дурника вона в один момент дивиться як на чоловіка. В один з вечорів зникає її чоловік. І тут в будинку Анастасії починають відбуватися незрозумілі речі. Вони доводять господиню до такого стану, що вона потрапляє в психічну клініку, з якої її рятує слідчий, який знає, що чоловік Анастасії не зник - його вбили. І вбивця - Анастасія ...
Шкляр,  Василь.
Тінь сови [Текст] : роман / Василь Шкляр. - Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2014. - 304 с.



"Тінь сови"  - найсвітліший твір з усіх творів Василя Шкляра. Автор добре подає психологічні характеристики героїв. А оцей праліс, Щедрик постають як реальні живі істоти, наділені добрими магічними силами. Зворушлива історія про щирі стосунки Катерини та Степана, які руйнує смерть чоловіка. На другому плані - Муталіб та Ірина. У них не все так просто, але любов перемагає.

Запрошуємо до перегляду та читання нових цікавих і неповторних творів


Немає коментарів:

Дописати коментар