пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Кіноклуб Docudays UA як інструмент просвіти з прав людини 
24-26 травня  бібліограф Жовківської РЦБС Софія Кіх взяла участь у  тренінгу для модераторів кіноклубів Docudays UA, який проходив у рамках проекту «Кампанія за права людини в Україні з використанням інструментів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA». 
Головна мета проекту -  підвищити рівень правосвідомості та поінформованості громадян України в галузі прав людини шляхом надання правозахисникам, педагогам, громадським лідерам, працівникам пенітенціарної системи медіаінструментів та методології для створення постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA.
Створення  кіноклубу медіапросвіти з прав людини в Жовківській ЦРБ забезпечить широкомасштабний унікальний дискусійний майданчик для обговорення соціально значущих питань з різних аспектів прав людини, сприятиме активізації діалогу про права людини в українському суспільстві.
Кваліфіковані тренери семінару  Олександр Войтенко та Андрій Кінаш, директор кінофестивалю Dokudays UA» Геннадій Кофман навчили методики представлення фільмів та їхнього обговорення із глядачами.


  Семінар пройшов в плідній робочій атмосфері з використанням інноваційних, інтерактивних, практичних методик та переглядом документальних фільмів.
Дякую тренерам за змістовність тренінгу, а організаторам - за турботливе ставлення до учасників.Про відкриття кіноклубу Docudays UA при Жовківській ЦРБ повідомимо зазделегідь на блозі бібліотеки Центральна районна бібліотека Жовківської РЦБС http://zhovkva-crb.blogspot.com/ та сторінках у соціальній мережі facebook Новини від бібліографа. Жовківська РЦБС  та Громадський інформаційний центр при Жовківській ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар