четвер, 17 листопада 2016 р.

13 – Міжнародний фестиваль документального кіно

про права людини
11 листопада на Львівщині стартував XIII Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.
Місія Мандрівного фестивалю –  створити можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше та найактуальніше документальне кіно з усього світу. Таким способом сприяти розвитку критичного мислення, формуванню активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності. Реалізуючи місію фестивалю,  сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.
В нашому районі  партнером фестивалю є Жовківська центральна районна бібліотека. В рамках фестивалю для учнівської молоді міста  16 листопада о 11.00 год. » працівниками бібліотеки у Жовківській ЗОШ № 1 проведено відеолекторій на тему «Державотворча роль української мови», під час якого демонструвався   документальний фільм  «Мова».






 Після перегляду відбулося обговорення фільму.


 

Висловлюємо щиру подяку директору Жовківської ЗОШ №1 І. С. Шевчуку  та вчителям Н. Ю. Процайло і М. В. Демків за сприяння у проведенні заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар