вівторок, 14 лютого 2017 р.

Презентація завершення мікропроекту місцевого розвитку «Капітальний ремонт приміщення центральної районної бібліотеки м. Жовква (перша черга)»
10 лютого 2017 року в Жовківській ЦРБ відбулась знакова подія – презентація завершення мікропроекту місцевого розвитку «Капітальний ремонт приміщення центральної районної бібліотеки м. Жовква (перша черга)».
За кошти обласного та місцевого бюджетів було відремонтовано стіни та стелю, каналізаційну систему, встановлено нові підлоги та електропроводку. Завдяки цьому значно покращився санітарно-гігієнічний та естетичний вигляд книгозбірні.
 На зустріч завітали духовні особи, представники місцевої влади, виконавці ремонтних робіт, користувачі, колеги-бібліотекарі, увазі яких було представлено презентацію роботи бібліотеки.
Отець Климентій Стасів, ЧСВВ окропив приміщення свяченою водою, побажав вдячних користувачів, гарних книг, плідної праці на благо громади.
У вітальному слові голова Жовківської РДА Надія Щур зазначила, що «Бібліотека – це не просто книгосховище, а центр духовного розвитку і спілкування між людьми різного віку».
У своїх виступах начальник відділу культури і туризму Жовківської РДА Галина Фесюк та директор Жовківської РЦБС Марія Довгань підкреслили роль бібліотеки в суспільному житті, подякували усім тим, хто долучився до проведення ремонту.

Завідувач НМВ ЛОУНБ Олена Шматько наголосила на важливості проектної діяльності як запоруки успіху бібліотек, надала  практичні поради та рекомендації.
Представниця ДІАЗу  у м. Жовква Катерина Лозанчин доєдналася до привітань та подарувала добірку видань про наш край.
Усім присутнім подарували гарний настрій та музичні вітання наші колеги з Гряди, Пирятина, Бишкова, В. Грибовичів, Смерекова, Забір’я, Дублян.

Запрошуємо жовківчан та жителів району в оновлену бібліотеку!

Немає коментарів:

Дописати коментар