понеділок, 11 грудня 2017 р.


«У пошуках кращої долі»
У четвер, 2 листопада 2017 року, у приміщенні Жовківської  центральної районної бібліотеки пройшов  перегляд фільму «У пошуках кращої долі» в рамках XIV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Doсudaуs UA у Львівській області.
 Перед кіносеансом модератор Софія кіх ознайомила присутніх з цьогорічною темою фестивалю "Чотири градуси", присвячену одній з найгостріших проблем які стоять сьогодні перед людством - глобальній зміні клімату.

Сюжет фільму про трудову експлуатацію робітників - мігрантів із країн Східної Європи зворушив душу кожного глядача і викликав шквал емоцій, а використання техніки "Стоп - кадр" дозволила певною мірою інтригувати аудиторію, провокувати її до активного мислення під час перегляду.



Гульгун Василь Петрович - позаштатний кореспондент відносно даного фільму наголосив "Багато українців виїзджають за кордон через брак коштів". Заробітки в інших країнах це є рабство XXI століття.

Глядачі відмітили, що фільм дуже повчальний, тому потрібно показувати такі стрічки, в яких правдиво розказуються історії людей, що виїхали закордон у пошуках кращого життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар