суботу, 24 лютого 2018 р.


Показ документального фільму
«Домашні ігри» з колекції
XIV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA
у бібліотеці - філіалі с. Кулява
14 листопада 2017 провели показ та обговорення документального фільму «Домашні ігри» з колекції XIV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.
Перед показом бібліотекарі провели презентацію книжкової виставки «Знайомство з правами людини» та роздали інформаційні матеріали на правову тематику.




Глядачі дуже уважно дивилися фільм, а потім активно обговорювали побачене. Вони засуджували дії батьків головної героїні Аліни і щиро співчували дівчині, якій прийшлося взяти опіку над своїми молодшими братиком та сестричкою. Присутні дійшли до спільного висновку : ніколи не пізно втілювати свої мрії у життя.
Учасники заходу подякували бібліотекарю Оксані Прімко за сприяння показу фільму.
Відгуки присутніх про захід : Завідувач Кулявської ЗОШ – Полоцька Оксана Сергіївна : «Дуже добре робити такі покази фільмів і піднімати у нашому суспільстві тематику прав людини».
 Жителька с. Кулява, користувачка бібліотеки – Колачник Оксана Петрівна «Фільм дуже повчальний і актуальний на сьогоднішній день. Я матір і тому мені боляче було переглядати, як важко насправді було Аліні. Дітям потрібно показувати такі фільми і наголошувати, якщо хочеш досягти успіху в житті потрібно не лінуватися».

Немає коментарів:

Дописати коментар