суботу, 24 лютого 2018 р.


Захист прав людей поважного віку

ГО "Суспільство і право" в рамках проекту"Покращення доступу до правосуддя", шляхом підвищення обізнаності щодо судового захисту в Україні, який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми "Нове правосуддя ", проводить фокус групи в місті Львові та шести містах області Жовква, Винники, Стрий, Старий Самбір, Сколе.
8 грудня 2017 року в Жовківській ЦРБ відбувся круглий стіл "Захист прав людей поважного віку" та фокус група за участю представників організації. Модератор фокус групи Оксана Івасів провела опитування, метою якого було вивчення потреб людей поважного віку щодо судових процесів і процедур та альтернативних способів захисту своїх законних прав  у вирішенні спорів, а також проблеми з якими вони стикаються чи стикалися при зверненні за захистом своїх прав до суду. Жваву дискусію викликали питання : "Що Ви знаєте про судову систему в Україні?", "Як Ви ставитеся до судового процесу, чи відбувається він незалежно та неупереджено?", "Чи є у Вас досвід застосування інших механізмів захисту своїх прав"......




Присутні мали змогу одержати індивідуальні консультації від голови ГО "Суспільство і право" Оксани Коваль та заступника Мар`яни Багній.



За результатами фокус групи будуть розроблені інформаційні матеріали, які допоможуть людям поважного віку захистити свої законні права в судах України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар