пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Стартує робота молодіжної ініціативної

 групи в Жовкві

 "Творимо молодіжний бренд Жовкви

 разом"

9 вересня 2014 року в приміщенні Жовківської районної бібліотеки відбувся круглий стіл «Грані історії: минуле і майбутнє Жовкви» за участю мера Жовкви Вихопня П.Б., представників Жовківської райдержадміністрації, Жовківської міської ради, працівників бібліотеки, навчальних закладів та громадських організацій.
Директор Львівського обласного молодіжного центру праці Леся Довганик (в подальшому ЛОМЦП) підвела підсумки роботи волонтерського загону, який працював у літній період та розказала про спільні напрацювання волонтерів та працівників Жовківської районної бібліотеки щодо продовження роботи волонтерського загону силами місцевої молоді з метою формування молодіжного бренду міста Жовкви. З метою реалізації цієї ідеї на базі Жовківської районної бібліотеки за підтримки Ольги Калиновської – головного спеціаліста молодіжної політики Жовківської райдержадміністрації та ЛОМЦП започатковує роботу молодіжна ініціатива «Творимо молодіжний бренд Жовкви разом».
На місці координує роботу працівник бібліотеки Софія Кіх. Запрошуємо долучатися до планування роботи молодіжного осередку в місті Жовква.

Немає коментарів:

Дописати коментар