пʼятницю, 20 березня 2015 р.




 Всеукраїнська молодіжна акція 

«Пам’ятати. Відродити. Зберегти.».


29 січня 2015 року у Львові в приміщенні Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки стартувала щорічна Всеукраїнська молодіжна акція «Пам’ятати. Відродити. Зберегти.». Мета акції - залучення молоді до вивчення історії рідного краю, вивчення та виховання поваги до маловідомих сторінок історії, національних та культурних цінностей та сприяння роботі молодіжних волонтерських загонів в зазначеній сфері. 
Акція проводиться Міністерством молоді та спорту із обласними структурними підрозділами у відповідності до Указу Президента України від 27.04.2009 № 272/2009 "Про проведення Всеукраїнської молодіжної акції "Пам’ятати. Відродити. Зберегти".
Цьогорічна акція на Львівщині за попередньою домовленістю буде спільно реалізуватися управлінням молоді та спорту ЛОДА, Львівською обласною універсальною науковою бібліотекою, Львівським обласним молодіжним центром праці та громадськими організаціями. Координувати молодіжні ініціативи щодо історичних розвідок періоду І Світової війни на теренах Львівщини здійснюватиме голова Археологічної комісії НТШ, директор Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки Іван Іванович Сварник.
Продовжується робота щодо створення молодіжних волонтерських груп на базі районних бібліотек. До прикладу на базі Жовківської районної бібліотеки у 2014 році завдяки активній співпраці заввідділу молоді та спорту Жовківської РДА Ольги Калиновської, бібліографа – краєзнавця Жовківської районної бібліотечної системи Софії Кіх та директора молодіжного центру праці Лесі Довганик сформувався молодіжний актив, що працює над створенням молодіжного туристичного бренду Жовківщини.
Молодіжний актив запрошує долучитися до проведення акції «Пам’ятати. Відродити. Зберегти». Бажаючих просимо зголошуватися на адресу : Жовківська центральна районна бібліотека, вул..Львівська 14. Контактна особа – Кіх Софія , моб тел. 096 69 99 110.










Немає коментарів:

Дописати коментар