середа, 19 лютого 2020 р.

В ЙОГО СЕРЦІ ЖИЛА УКРАЇНА
В кожній державі є такі події, які назавжди закарбовуються в пам’яті, змінюють хід історії та світогляд громадян. Таким став для нас, українців, Євромайдан . А подвиг Героїв Небесної Сотні назавжди залишиться в наших серцях. Серед Українських Ангелів світла є і наш краянин з м. Дубляни Анатолій Жаловага. На вшанування його пам’яті 18 лютого 2020 року в Жовківській ЦРБ відбулась презентація книги «Небесна Сотня. Герой України Анатолій Жаловага».

Завідуюча відділом обслуговування Наталя Химиця коротко розповіла про Революцію Гідності. Поезію «Мамо, не плач» декламувала бібліограф Софія Кіх.

Щира, душевна розповідь батьків Григорія Петровича та Лариси Яківни Жаловаг про свою родину, життя та останні години Анатолія на Майдані викликали в присутніх сльози співчуття та вдячність за виховання сина-патріота.
Теплими спогадами про свого учня, його добре серце, щиру вдачу поділилась класний керівник Галина Москалець.

Присутні на заході голова Жовківської РДА Роман Черніховський та заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук у своїх виступах зазначили, що нам усім потрібно брати приклад з таких людей як Анатолій, завжди пам’ятати їх і розбудовувати нову Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар