суботу, 13 лютого 2016 р.

Увага !!! Книжкові новинки!!!
Хроніка «Великого десятиліття»
(Бібліографічний огляд нових надходжень літератури у фонд Жовківської ЦРБ для дорослих)

Віктор Суворов - автор численних популярних книг з історії Другої світової війни та діяльності спецслужб СРСР, аналіз та опис подій в яких значно відрізняються від трактування історії, що викладалась за часів СРСР, трактуванню історії у пострадянських країнах та за їх межами.
«Для вивчення проблематики початкового періоду Другої світової війни В. Суворов зробив більше, ніж уся радянська і західна історіографія. Він знайшов відповіді на велику кількість питань, що мучили нас десятиріччями. Він дуже багато що пояснив, і пояснив, безперечно, правильно»
(Володимир Різун)

 Про таємні пружини радянської політики та багато інших матеріалів із секретних архівів  Ви знайдете у  книгах :

Суворов, Віктор.
 Її ім'я було Татьяна [Текст]  / Віктор Суворов К. : Гамазин, 2013. – 380 с. : іл.
О 9 годині 33 хвилини 10 секунд лиходійка "Татьяна" тихо ковзнула з бомбового люка носія, з легким свистом ринулася до землі. Через 48 секунд вона досягла заданої висоти. І прогриміла". Що було потім надійно заховали до архівів. Було що приховати.
Віктор Суворов (Володимир Рєзун) – письменник, історик, дослідник, у минулому – розвідник, капітан ГРУ. Автор історичних бестселерів «Криголам», «Акваріум», «День “М”». Ворог Радянського Союзу, заочно засуджений до розстрілу. Персона нон ґрата в пострадянських країнах.
«Її ім’я було Татьяна» – це найсвіжіший твір автора, який українці мають змогу прочитати одними з перших у світі. Як і чому Жуков скинув ядерну бомбу на власну армію та підірвав власний лінкор? Як Хрущов прийшов до влади? Як Радянський Союз уник китайського варіанту модернізації соціалізму? Чому збирався закидати Європу ядерними бомбами і захопити її?.. Відповіді на ці та багато інших питань ви знайдете в цій книзі.
Книга є першою з трилогії «Хроніка
«Великого десятиліття».

 Суворов, Віктор.
Облом [Текст]  / Віктор Суворов К. : Гамазин, 2015. – 312 с. : іл.
У другій книзі трилогії "Хроніка Великого десятиліття" Віктор Суворов у властивій йому манері логічного співставлення відомих і малознаних фактів відкриває завісу закулісних інтриг правлячої верхівки Країни Рад наприкінці 1950-х років. У 1957 році сталася подія світового масштабу - прогресивний люд вітав запуск штучного супутника Землі. Того ж року на батьківщині космічного досягнення ще однієї переломної події вдалося уникнути. Факти свідчать, що у СРСР готувався державний переворот, до влади мав прийти Г. К. Жуков. Та щось не вдалося, великий задум Маршала Перемоги "обламався" - напевно, в історії немає випадковостей.
 Книга розрахована на широке коло читачів.

Суворов, Віктор.
Остання Республіка [Текст]  / Віктор Суворов К. : Гамазин, 2015. – 420 с. : іл.
Автор знаменитого «Криголама», який свого часу спровокував гостру дискусію не лише в наукових, а й громадських колах, у цій книзі ставить нові сміливі    запитання.     Чому Сталін відмовився приймати Парад Перемоги і ніколи не носив переможних нагород? Для чого комуністичним вождям була необхідна Світова революція? Чи справді Сталін був неготовий до війни з Гітлером? У кого були кращі союзники? Хто і для чого поширював міф про непідготовленість СРСР до війни і недалекоглядність радянського керівництва?      Відповіді        змусять  замислитися.
Книга розрахована на широке коло читачів.
Запрошуємо до ознайомлення з книгами

Немає коментарів:

Дописати коментар