суботу, 23 лютого 2019 р.


 «Порядок судового захисту прав людей поважного віку»
26 лютого 2019 року о 13 год. в Жовківській центральній районній бібліотеці відбудеться інформаційний семінар «Порядок судового захисту прав людей поважного віку».
Захід організовується ГО «Суспільство і право» в рамках грантового проекту “Підвищення рівня правової обізнаності людей поважного віку щодо механізмів захисту своїх прав”, який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя», спільно з представниками Жовківського бюро правової допомоги та Жовківською ЦРБ.
Основною метою семінару є ознайомлення людей поважного віку з інформацією щодо судового порядку захисту своїх прав, а саме ознайомлення з системою судоустрою в Україні, повноваження судів, порядком звернення до суду та понесення судових витрат. Також люди поважного віку будуть ознайомлені з особливостями представництва їхніх інтересів в суді, правилами поводження під час судового засідання, користування сайтом «Судова влада» та особливостями звернення до Європейського суду з прав людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар