пʼятниця, 20 березня 2020 р.

« Бібліотека в сучасному форматі: професійні ідеї»

5 березня відбувся районний семінар бібліотечних працівників « Бібліотека в сучасному форматі: професійні ідеї». В роботі семінару взяли участь: начальник відділу культури, молоді та спорту Ольга Калиновська; перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець, яка виступила перед бібліотекарями району і наголосила, що сучасна бібліотека відіграє важливу роль у житті громади кожного населеного пункту нашого району і є інформаційним центром для її жителів. А також закликала збагачувати матеріально-технічне забезпечення бібліотек шляхом написання проектів та участі у різноманітних програмах та конкурсах.
Завідувачка науково – методичного відділу Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки Олена Шматько, яка була учасником Х Міжнародної науково - практичної конференції " Сучасна інформаційно - бібліотечна освіта: орієнтири співтворення" в місті Славське поділилася досвідом .
Завідувач терапевтичним відділенням Жовківської центральної районної лікарні Тетяна Кудик надала рекомендації бібліотекарям щодо реагування та вжиття заходів щодо запобігання занесенню та поширення коронавірусу у 2019-nCoV на території району. Роздані інформаційні матеріали.
Згідно програми семінару відбулася презентація творчості нашого земляка Зеновія Яворівського.

В кінці роботи семінару було проведено мікс бібліотечних практик " Калейдоскоп досвіду: бібліотечні ідеї варті поширення".Презентувала роботу еко - бібліотеки завідувачка філії села Гряда Любомира Головко. Розглянувши ще ряд організаційних питань, бібліотекарі роз’їхались, поповнивши свій професійний багаж корисною і актуальною інформацією.

Немає коментарів:

Дописати коментар