суботу, 14 грудня 2019 р.

ДОРОГОЮ ДО ЛЮДЕЙ
6 червня 2019 року в Жовківській ЦРБ відбулась творча зустріч з відомим українським письменником, лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка, одним із найбільш читаних і затребуваних авторів в Україні та за кордоном Мирославом Івановичем Дочинцем.
Мирослав Дочинець є автором двадцяти книг – «Він і вона», «Краєвид із жінкою», «Хліб і шоколад», «Руки і душа», «Лис», «Дорога в небо – до людей», «Булава і серце», «Місячна роса», «Вічник», «Криничар», «Горянин», «Світован», філософсько-психологічних заповітів карпатського мудреця «Многії літа. Благії літа», що стали українським народним бестселером та інших.
Його проза перекладалася російською, угорською, словацькою, румунською, польською, французькою, італійською, англійською, японською мовами, а за романами «Лис» та «Вічник» готуються знімати фільм.
Про свою творчість Дочинець каже таке: «Кожного разу, починаючи книгу, до кінця я навіть не знаю, чим вона закінчиться. Чесне слово! Я живу серед своїх героїв, вони ведуть мене за собою та щоразу чогось вчать. Тобто кожен роман — це конспект певного духовного піднесення».
Під час спілкування з поціновувачами його творчості автор детально розповів про свої книги, зокрема, про найновішу «Єдин. Сповіді і притчі серця», поділився планами на майбутнє, відповів на питання присутніх. На закінчення зустрічі відбулась автограф-сесія.



Немає коментарів:

Дописати коментар