середу, 18 грудня 2019 р.

«Шляхи реалізації і захисту прав людини в Україні» XVI Мандрівний  фестиваль Docudays UA
12 грудня 2019 року в Жовківській ЦРБ пройшов день права «Шляхи реалізації і захисту прав людини в Україні». Зав. відділом обслуговування Наталія Химиця розповіла присутнім про Всеукраїнський тиждень права та роль бібліотеки у піднятті рівня правової культури населення.
 Фахівець із соціальної роботи Жовківського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Олег Кундира ознайомив з роботою служби, роз’яснив що таке Булінг, Конфлікт, Кібербулінг, роздав інформаційні матеріали.



 Традиційно Жовківська ЦРБ долучається до Мандрівного фестивалю Docudays UA, який мандрує Львівщиною. Софія Кіх, модератор кіноклубу «Феміда», що діє при бібліотеці, коротко розповіла про цьогорічну тему фестивалю «Дозволити програмі змінити вашу свідомість?». Показ документального фільму «Булер» із колекції фестивалю про булінг у школах викликав жваву дискусію між учасниками заходу. Було піднято ряд актуальних питань «Які діти перебувають у зоні ризику», «Попередження булінгу», «Як не пропустити факт цькування дитини», «Допомога жертві булінгу», «До кого звернутися про допомогу», «Як допомогти дитині-агресору». Після перегляду фільму присутні мали можливість самостійно перевірити набуті знання на конкретних прикладах реальних історій.









Немає коментарів:

Дописати коментар