суботу, 14 грудня 2019 р.

Шановні користувачі!
Пропонуємо Вам ознайомитись із новими надходженнями книг у фонд Жовківської центральної районної бібліотеки. Запрошуємо до читання !
Артимович, Мирослав
Повінь осолоди [Текст] : Вірші / Мирослав Артимович. – Львів, 2018. – 225 с.
У своїй збірці поряд з традиційними ліричними, патріотичними, гумористичними поезіями, віршами для дітей, автор пропонує читачеві своєрідні новаторські експерименти : гру слів, прислів'янки (авторський неологізм), вінок сонетів у акровіршах, віршовану синонімію. Як і в попередніх збірках, тут можна знайти вірші – присвяти та пісенні тексти. До збірки увійшли твори, написані впродовж 2014-2018 років.

Іванцова, Міла
Живі книги [Текст] : роман / Міла Іванцова. - Харків : Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2013. – 320 с.
«Історія про «Живі книги», задум якої несподівано впав на мене і взяв у творчий полон, не була і написана такою, якою вона є, якби не щирість і відкритість багатьох людей, що поділилися зі мною своїми власними історіями»….
Господар кафе сподівався, що незвичайна акція «Живі книги» залучить відвідувачів, проте не очікував такого результату! Можливість відверто розповісти свою історію або послухати чужу сповідь зацікавила багатьох!
Віктор, Женя і Амалія стали завсідниками кафе. У кожного з них є свої секрети...
Іванцова, Міла
Ключі від ліфта [Текст] : роман / Міла Іванцова. - Харків : Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2012. – 288 с.
У шістнадцятирічної Олі не було вибору: її обманом заманили до закордонного борделю та примусили торгувати власним тілом. У її співвітчизниці Лізи вибір був — і він, як виявилося, припав на того, хто прирік Олю на сексуальне рабство! Диво допомогло дівчатам утекти на батьківщину, але ключами від їхнього щастя доля розпорядилася на власний розсуд: віддала їх до рук двох молодих чоловіків, із якими подруги застрягнуть у ліфті...
Іванцова, Міла
Сердечна терапія [Текст] : роман / Міла Іванцова. - Харків : Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2012. – 288 с.
Доживши до тридцяти років, Яна відкриває для себе, що вона не така, як інші. Здавалося б, вона просто вміє слухати, але незабаром комірчина, де вона вчить рукоділлю, перетворюється на сповідальню. У цьому затишному закутку й зустрінуться дві жінки: одна з них має чоловіка - і це її головний біль, а інша немає... Та що, як вони поміняються ролями? Це буде Янине втручання чи перст долі?
У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту [Текст] / Сергій Глотов, Анастасія Глотова, Анастасія Воронова та ін… - К. : Довженко Букс, 2018. – 540 с.
Ця книга — результат першої в Україні спроби зібрати та про­аналізувати свідчення безпосередніх учасників однієї з найгероїчніших і найтрагічніших операцій початку російсько-української війни, що досі лишається маловідомою для більшості українців. У документальній хроніці описуються події, пов’язані з обороною міжнародного аеропорту «Луганськ» та прилеглих населених пунктів (квітень — початок вересня 2014 року), а також події, що передували окупації Луганська (зима — весна 2013—2014 років). Команда волонтерів зібрала спогади понад 140 учасників та очевидців тих подій — військових, волонтерів, місцевих мешканців, працівників міліції та аеропорту, медиків, — а також унікальні фотографії та картосхеми, що ілюструють військові операції, які відбувалися навколо летовища. Книга містить коментарі військових дослідників, офіцерів та експертів із аналізом основних подій, а також перелік загиблих українських бійців із різних підрозділів.
Яремкевич, Роман-Богдан
Спогади. Дитинство. Війна. Колима [Текст] : біографічне видання / Роман-Богдан Яремкевич. – Львів : Вид-во «ГАЛИЧ-ПРЕС», 2018. – 368 с.
Все почалося з того, що Роман Яремкевич почав писати історію свого життя і уклав її в 5 зошитів, які лягли в основу книги. Персонажі книги – побратими автора - Степан Левандович, Василь Ляхович, Юрій Ховалко. Люди, які пройшли табори Колими, катівні і були незламними. Вони були веселими, жартівливими, запальними і це все формувало їх, як особистостей. Не було б сьогодні незалежної Української держави, коли б не мільйони простих людей, патріотів і сподвижників, які поклали своє життя на вівтар України. Ця книга для тих, хто по справжньому любить Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар