Секрети
успішної консервації
для
хороших господинь ...
Дорогі
користувачі та учасники групи! Настало довгоочікуване літо, а це пора коли ми
починаємо підготовку, щоб робити домашню консервацію на зиму. Всім відомо, що кожна хороша господиня має блокнот, у якому
записує свої найкращі та найвдаліші рецепти. Але якщо Ви перебуваєте у пошуках
нових шедеврів консервації, то раджу Вам звернути Вашу увагу на бібліографічний
огляд літератури «Секрети успішної консервації для хороших господинь»...
Домашня
консервація [Текст]. - Х. : Vivat , 2017. – 48с.
Втомилися
від постійного пошуку нових рецептів? Не впадай у відчай! Вас виручать
прекрасно ілюстровані кулінарні книги «Bon Appetit»! Зібрані в них рецепти
стануть в нагоді не тільки новачкові, але і досвідченому кулінарові. А
приготовані за ним страви перетворять ваш будинок в справжній рай для гурмана.
М'ясо і риба на плиті і відкритому вогні, салати і закуски до столу і про
запас, випічка та десерти - такий достаток вразить уяву всіх гурманів.
Смачного!
У
книзі, яку ви тримаєте в руках, зібрані рецепти різноманітних салатів, джемів,
асорті, сиропів. Дотримуючись наших порад, ви навчитеся консервувати неповторні
огірочки і помідори, баклажани і перчик, варити дивовижні варення, а також
використовувати найнесподіваніші поєднання пікантних і ароматних спецій.
53
сторінки перевірених рецептів смачних заготовок із грибів і добірка рецептів
ароматних соусів. Докладні рецепти, красиве оформлення, 10 сторінок для запису власних рецептів.Кравецька, Леся
Цікаві заготовки на весь рік [Текст] / Леся Кравецька. - Х. : Клуб
Сімейного Дозвілля, 2016. – 96с.
Рецепти,
зібрані в цій книжці, — не проста консервація, а справжні шедеври в цікавих
інтерпретаціях від Лесі Кравецької. Ви навіть не уявляєте, наскільки вишуканим
стане класичний джем із лісових суниць, якщо додати до нього білий шоколад! А
як щодо маринованих огірків із чорною смородиною? Буденні мариновані помідори
спробуйте замаринувати з калиною. Додавайте прянощі, трави, сухоцвіт, каву,
цитрусові, шоколад та інші «родзинки». Незвично? Так і хочеться скуштувати ці
традиційні заготовки з новим смаком!Мірошниченко,С.
Золота енциклопедія домашнього
консервування [Текст] / С. Мірошниченко. – К. :
Кристал Бук, 408с.
Книга
про заготівлю продуктів харчування. Це є один із способів забезпечити родину
смачною,натуральною і корисною їжею протягом довгої та суворої зими. Видання
вміщує в собі необхідні рекомендації та найкращі поради з домашнього
консервування різних плодів, овочів, ягід. Розкривається велика кількість
секретів та хитрощів наприклад таких, як зберігати різноманітні харчові
продукти, не втрачаючи при цьому їхні смакові якості. У книжці наводиться
багато рецептів консервування — як популярних, так і маловідомих що допоможе
кожному запастись на зиму. Видання розраховане на широкий читацький загал.
Золота книга консервування та домашніх
заготівель [Текст] / Ірина Сокол. – Х. :
Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 496с.
Оригінальні
рецепти. Детальний опис технології консервування. Способи термообробки.
Рекомендації по вибору посуду. Поради зі зберігання овочів, плодів і ягід.
Соковиті помідорчики, хрусткі огірки, гострі закуски, пікантні овочі, апетитні
салати-асорті — все це, приготовлене про запас влітку зі швидких методиками
консервування, запропонованим в книзі, буде радувати вашу сім`ю неповторним
смаком літа круглий рік. Домашні заготовки фруктів, овочів, грибів, зелені з
збереженням харчової цінності. Традиційні способи і новинки консервування.
Стерилізація і пастеризація. Соління, мочіння, квашення й маринування. Варка,
сушка, заморожування, в`ялення. Компоти, соки, сиропи. Варення, джеми,
мармелад, цукати. Пюре, желе, конфітюри, мед. Пасти, приправи, соуси, фруктові
оцти. Салати, заправки для супів і борщів, лечо, аджика та інші овочеві та
фруктові закуски. Консервування м`яса і риби: балики, бастурма й ін. Зручний
пошук потрібних рецептів.
Сокол, Ірина
745 рецептів швидкого та легкого
консервування [Текст] / Ірина Сокол. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. –
496с.
У
кожної господарочки є свої фірмові рецепти консервації: у когось на славу
вдаються мариновані огірочки, у когось - солоні гриби або розкішні аджики, є
справжні чарівниці щодо варення та джемів. Із цією книжкою у вас буде вдаватися
все! З неї ви довідаєтеся безліч традиційних і нових способів засолу, закваски,
маринування, сушіння та в'ялення овочів і фруктів, заготівлі заправок для
перших страв. Ви більше не мусите витрачати багато часу й зусиль на
консервування. 745 простих і швидких рецетів заощадять ваш час і дозволять
забезпечити родину найнеобхіднішим, найсмачнішим і найкориснішим на рік уперед.
Швидке консервування. Кращi домашнi рецепти [Текст].
– К. : БАО, 2009, 256с.
Консервування
продуктів харчування — це спосіб забезпечити родину смачною і корисною їжею
протягом осінньо-зимового періоду. Видання містить рекомендації та поради з
домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід. Відмінність цієї книжки в тому,
що пропоновані рецепти не потребують значних витрат часу. Кожний рецепт
перевірено на практиці. Видання розраховане на широкий читацький загал.
Швидке консервування [Текст] : холодне і
гаряче / І. Сокол. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 288с.
Нові
оригінальні рецепти до сезону консервації! Вам не буде потрібно багато
часу і сил, щоб приготувати ці смакоту як холодним, так і гарячим способом
консервування. Ви зможете зберегти вітаміни і корисні речовини в овочах і
фруктах і круглий рік балувати себе і близьких апетитними заготовками.
Приготуйте перець, фарширований яблуками, консервовану кукурудзу, овочеве
асорті, ніжні помідорчики з аличею, гостренькі патисони з часником, ягідний
мармелад або тане в роті сливове повидло і переконайтеся - це дуже смачно!Укладач бібліограф Софія Кіх
Немає коментарів:
Дописати коментар