середа, 10 червня 2020 р.


Секрети успішної консервації 
для хороших господинь ...
Дорогі користувачі та учасники групи! Настало довгоочікуване літо, а це пора коли ми починаємо підготовку, щоб робити домашню консервацію на зиму. Всім відомо, що  кожна хороша господиня має блокнот, у якому записує свої найкращі та найвдаліші рецепти. Але якщо Ви перебуваєте у пошуках нових шедеврів консервації, то раджу Вам звернути Вашу увагу на бібліографічний огляд літератури «Секрети успішної консервації для хороших господинь»...

Домашня консервація [Текст]. -  Х. : Vivat , 2017. – 48с.
Втомилися від постійного пошуку нових рецептів? Не впадай у відчай! Вас виручать прекрасно ілюстровані кулінарні книги «Bon Appetit»! Зібрані в них рецепти стануть в нагоді не тільки новачкові, але і досвідченому кулінарові. А приготовані за ним страви перетворять ваш будинок в справжній рай для гурмана. М'ясо і риба на плиті і відкритому вогні, салати і закуски до столу і про запас, випічка та десерти - такий достаток вразить уяву всіх гурманів. Смачного!
 Домашнє консервування [Текст]. -  Х. : Vivat , 2012. – 96с.
У книзі, яку ви тримаєте в руках, зібрані рецепти різноманітних салатів, джемів, асорті, сиропів. Дотримуючись наших порад, ви навчитеся консервувати неповторні огірочки і помідори, баклажани і перчик, варити дивовижні варення, а також використовувати найнесподіваніші поєднання пікантних і ароматних спецій.
 Консервуємо гриби та соуси [Текст]. – Х. : Талант, 2017, - 64с.
53 сторінки перевірених рецептів смачних заготовок із грибів і добірка рецептів ароматних соусів. Докладні рецепти, красиве оформлення, 10 сторінок для запису       власних         рецептів.Кравецька, Леся
     Цікаві заготовки на весь рік [Текст] / Леся Кравецька. - Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 96с.
Рецепти, зібрані в цій книжці, — не проста консервація, а справжні шедеври в цікавих інтерпретаціях від Лесі Кравецької. Ви навіть не уявляєте, наскільки вишуканим стане класичний джем із лісових суниць, якщо додати до нього білий шоколад! А як щодо маринованих огірків із чорною смородиною? Буденні мариновані помідори спробуйте замаринувати з калиною. Додавайте прянощі, трави, сухоцвіт, каву, цитрусові, шоколад та інші «родзинки». Незвично? Так і хочеться скуштувати ці традиційні заготовки з новим смаком!Мірошниченко,С.
    Золота енциклопедія домашнього консервування [Текст] / С. Мірошниченко. – К. : Кристал Бук, 408с.
Книга про заготівлю продуктів харчування. Це є один із способів забезпечити родину смачною,натуральною і корисною їжею протягом довгої та суворої зими. Видання вміщує в собі необхідні рекомендації та найкращі поради з домашнього консервування різних плодів, овочів, ягід. Розкривається велика кількість секретів та хитрощів наприклад таких, як зберігати різноманітні харчові продукти, не втрачаючи при цьому їхні смакові якості. У книжці наводиться багато рецептів консервування — як популярних, так і маловідомих що допоможе кожному запастись на зиму. Видання розраховане на широкий читацький загал.
 Сокол, Ірина
      Золота книга консервування та домашніх заготівель [Текст] / Ірина Сокол. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 496с.
Оригінальні рецепти. Детальний опис технології консервування. Способи термообробки. Рекомендації по вибору посуду. Поради зі зберігання овочів, плодів і ягід. Соковиті помідорчики, хрусткі огірки, гострі закуски, пікантні овочі, апетитні салати-асорті — все це, приготовлене про запас влітку зі швидких методиками консервування, запропонованим в книзі, буде радувати вашу сім`ю неповторним смаком літа круглий рік. Домашні заготовки фруктів, овочів, грибів, зелені з збереженням харчової цінності. Традиційні способи і новинки консервування. Стерилізація і пастеризація. Соління, мочіння, квашення й маринування. Варка, сушка, заморожування, в`ялення. Компоти, соки, сиропи. Варення, джеми, мармелад, цукати. Пюре, желе, конфітюри, мед. Пасти, приправи, соуси, фруктові оцти. Салати, заправки для супів і борщів, лечо, аджика та інші овочеві та фруктові закуски. Консервування м`яса і риби: балики, бастурма й ін. Зручний пошук потрібних рецептів.
Сокол, Ірина
    745 рецептів швидкого та легкого консервування [Текст] / Ірина Сокол. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 496с.
У кожної господарочки є свої фірмові рецепти консервації: у когось на славу вдаються мариновані огірочки, у когось - солоні гриби або розкішні аджики, є справжні чарівниці щодо варення та джемів. Із цією книжкою у вас буде вдаватися все! З неї ви довідаєтеся безліч традиційних і нових способів засолу, закваски, маринування, сушіння та в'ялення овочів і фруктів, заготівлі заправок для перших страв. Ви більше не мусите витрачати багато часу й зусиль на консервування. 745 простих і швидких рецетів заощадять ваш час і дозволять забезпечити родину найнеобхіднішим, найсмачнішим і найкориснішим на рік уперед.
   Швидке консервування. Кращi домашнi рецепти [Текст]. – К. : БАО, 2009, 256с.
Консервування продуктів харчування — це спосіб забезпечити родину смачною і корисною їжею протягом осінньо-зимового періоду. Видання містить рекомендації та поради з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід. Відмінність цієї книжки в тому, що пропоновані рецепти не потребують значних витрат часу. Кожний рецепт перевірено на практиці. Видання розраховане на широкий читацький загал.
    Швидке консервування [Текст] : холодне і гаряче / І. Сокол. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 288с.
Нові оригінальні рецепти до сезону консервації! Вам не буде потрібно багато часу і сил, щоб приготувати ці смакоту як холодним, так і гарячим способом консервування. Ви зможете зберегти вітаміни і корисні речовини в овочах і фруктах і круглий рік балувати себе і близьких апетитними заготовками. Приготуйте перець, фарширований яблуками, консервовану кукурудзу, овочеве асорті, ніжні помідорчики з аличею, гостренькі патисони з часником, ягідний мармелад або тане в роті сливове повидло і переконайтеся - це дуже смачно!Укладач бібліограф Софія Кіх

Немає коментарів:

Дописати коментар