суботу, 12 січня 2019 р.


"Все, що душа довірила словам"
Поезія – це, напевно, одне з найбільш геніальних досягнень людства. Висловлювати свої почуття у віршованій формі, відображений у римі, своє світовідчуття, мріяти про майбутнє і згадувати минуле, одночасно звертаючись до мільйонів і залишаючись при цьому на самоті із собою, на це здатна тільки поезія, найбільша з мистецтв, створених людиною.
21 березня 2018 року в Жовківській ЦРБ пройшов поетичний марафон «Поезія – це завжди неповторність…», присвячений Всесвітньому дню поезії. Користувачі та працівники бібліотеки натхненно читали вірші своїх улюблених поетів, ділилися думками про їх творчість та місце поезії в житті людини. 
Зацікавлення викликала книжкова виставка «Поезія – це завжди неповторність…», на якій були представлені твори відомих українських та наших місцевих авторів.
Цей захід вкотре довів, що поезія — це мистецтво, що вірує у правду і любов, радощі і страждання, зустрічі і розлуки, тому вона, поезія, живе й житиме, доки людське серце виповнюватимуть найтонші й найглибші почування.









Немає коментарів:

Дописати коментар