суботу, 12 січня 2019 р.


 Презентація літературної творчості 
о. Ореста-Романа Сала та лікаря 
Олега Рибчинського
29 вересня 2018 року в Жовківській ЦРБ в рамках Третього "Книгофесту у м. Жовква" відбулася презентація літературної творчості о. Ореста-Романа Сала та лікаря Олега Рибчинського.
З вступним словом виступила зав. відділом обслуговування Н. Химиця та представила гостей.
о. Орест- Роман розповів про трагічні події на Сході України, героїзм наших бійців, про свої військові будні , які він описав у щоденнику-сповіді про російсько-українську війну «Прагнення Волі. Спогади військового капелана 2014-2015».





Автор книг «Чорні морелі», «Солодкий гріх, або Анатомія зради», «Через пекло до раю» Олег Рибчинський розповів про свою творчість та поділився планами на майбутнє.

Презентація викликала велике зацікавлення у користувачів, яке переросло у жваве обговорення подій та книг. Своїми враженнями від почутого і побаченого поділилася заступник голови Жовківської РР А. Жук.
 Начальник відділу культури і туризму Г. Фесюк привітала авторів із презентацією нових авторських книг та поділилася враженнями від прочитаних романів, сюжети яких спонукають до переосмислення життєвих позицій, розкривають зміст людських цінностей та мають неоцінений багаж історій, особливо тих, що стосуються людських долей на війні, що на Сході України.
 Директор Жовківської РЦБС М. Довгань щиро подякувала за співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар